Levočské hradby

Levočské hradby

Anotace: ...

Levočské hradby,

ten studený a vlhký val
okolo
teba.

To miesto, kde chodíš
popíjať pravdu
v plastovej fľaši.

V skutočnosti však
len tie hradby
vpíjajú teba.

Tvoje vnútro, ktoré tam
už navždy ostane.

Zapísané čiernou fixou,
na kameňoch,
znamenajúcich svet.

Tak pokloň sa,
aby som ti mohla aspoň
zatlieskať.
Autor Sofia Filein, 26.08.2016
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Kubíno, jitoush, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí