OnomatopojE

OnomatopojE

Anotace: sebedestrukce? proč to?!!!

Hledám úchylku těch Divných,
hledám abych se odlišil,
nenacházím,vidím jen plno svých,
dobrem jsem se provinil.

S osobností bez odvahy bojuji,
bojím se tě,tvých činů,
s nimi, neštěstí holduji,
koulím oči z tvých vjemů.

Vidím tě netuším kdo jsi,
sem hloupý, neznám lidi,
nevím proč místo těžké věci,
udělají lehkou, kdo to vidí?

vzpouzí se ve mně bolest,
vyřežu ze sebe ratolest,
pro ten pocit jakýkoliv,
pocit ze života bez piv.

podebraný vpich, jistotou oplývám,
hnis si z rány do jiné přelívám,
je to sranda tahle degradace pohlavního údu,
pro jiné květy s radostí a pýchou umřu.
...Empathy..
,
Autor LaBiL, 11.03.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí