Není

Není

Anotace: to daleko

Není to daleko, na konci světa
dostanu vízum do dalších odvedle
na čelo, pak báň hvězdami poseta
za zády zmizí, jen steskem posedlé

nutkání zařadit zpátečku ještě
zdá se být možné, ovečko zbloudilá
žalostné bečení otvírá kleště
děsu, -tvůj pas není platný, soudila

bílá stráž, načež jsem udělal krok zpět
marně, je daleko domů, nesjízdná
Mléčná dráha, plna černých děr opět
vesmír na spadnutí je barabizna

budu zde, transparent napíšu s heslem
-zelenou migrantům, vesmíry snílkům!
a dokud nepohnu masivním křeslem
meč shoří na popel všem těm andílkům
Autor Petbab, 12.09.2016
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Masivní křeslo, sklenka koňaku a nádherné verše.
křeslo nemám, koňak také ne, ale za verše dík.

13.09.2016 21:18:28 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí