Zamotaná

Zamotaná

Anotace: ...

A nevieš ako z konopí.

Teda vlastne netušíš
ako si sa dostala
do nich.

Zamotaná.
Ulepená.
Chytená.

V pasci.

Z ktorej niet úniku.

Môžeš iba poprosiť,
aby urýchlili proces.
Autor Sofia Filein, 15.09.2016
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, darksoul, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí