Ranná posteľ

Ranná posteľ

Anotace: ...

Keď zobudíš sa ráno
v tvojej posteli,
ktorá ti je
tvrdá
a
cudzia.

V posteli bielych perín a
červených slov
obliatych včerajším pivom.

Zobudíš sa,
no potom by si sa
radšej
zababušila do tej
neznámej látky,
ktorá ešte vonia.
Po nej.

No je preč.
A ty vieš, že sa už
nevráti.

A tak len otoč
vankúš
na druhú stranu.

Pretože táto už je až príliš horúca.
Autor Sofia Filein, 22.09.2016
Přečteno 207x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí