Šach

Šach

Anotace: ...

Na čiernobielej šachovnici
hrala som sa
na dámu.

A hýbala som
v smere
hodinových ručičiek.

S najlepšou taktikou,
bez mihnutia oka.

Ja vedela som, že to dám.

A potom.

Zrazu.

Bez varovania.

Vyhodila si ma
z políčka.

Farebne
hral môj svet.

Čiernobiela mi zrazu bola
málo.

A pri novej partičke
som sa už
nevedela
zmestiť do ťahu.

Príliš
tesno mi
bolo.

A od teba som dostala.

Šach mat.
Autor Sofia Filein, 25.09.2016
Přečteno 221x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Lůca, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lépe než skončit nijakým patem...-D*

25.09.2016 12:42:34 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí