u banánu

u banánu

Anotace: zaznamenáno v buse s kouskem banánu v puse a tak dál ...

Po ránu u banánu

přemýšlím

o globalizaci

 

Jablůňky u cesty,

která se klikatí

v šatičkách z mlhy

 

A svítá v pozadí

prvně jen

zesvětlá - zrůžoví obloha

 

Pak srpek

oranžově růžový

nad kopce nad stromy

cípkem se vynoří

 

A za Šitbořem

už je to oranžová koule

- kýč jak pecka

 

A cestou zpátky

na asfaltu šipka a nápis napoví:

NA KONCI SVĚTA

 

A já se chechtám a ptám,

proč já se musela do Finisterry

do Galicie třepat?

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 27.09.2016
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco mi to připomíná... už vím ...svítání. Tenhle kýč se mi nepřejí. ;-) ;-)

27.09.2016 17:00:15 | klaun

děkuji :-)

27.09.2016 21:40:46 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí