Tikoty (v) soukromí

Tikoty (v) soukromí

Anotace: ...

 

Kolemjdoucí vydechují sny s příměsemi

prodáváš těla těch zmizelých aby bylo na nájem

 

„zatracená nihilistko…“

pořád ho slyšíš tikat?

jeho stín vychází nad střechami a vrhá stíny do oken

 

máš povahu listopadového listí

když se rozsvěcují lampy

každý rok o něco dřív

se touláš prochladlými uličkami

a sražení beránci dechu

odpouští minulosti

 

 

těsně poté

to začalo

být

osobní. 

Autor Elisa K., 28.09.2016
Přečteno 426x
Tipy 11
Poslední tipující: Dorian Gray, Kett, E.deN, bogen, Iva Husárková, Lůca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem v úžasu.

28.09.2016 22:10:29 | Lůca

To někdy asi všichni.

Nicméně děkuju.

28.09.2016 22:11:41 | Elisa K.

Však nemáš zač.

28.09.2016 22:13:04 | Lůca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí