počasí

počasí

Anotace: .

Podzim je čaroděj
Co barví listí
Roste hřib koloděj
Veverka hnízdí

Vítr schazuje
paletu barev
Co v koruně stromu se třepotá
Většina nad zimou běduje
Jen se snižuje teplota

Lidičky v létě je moc vedro
V zimě zase moc zima
Na jaře aby vše kvetlo
Na podzim mění se klima

Takový je koloběh
proč kolem tolik řečí
Všechno je k něčemu
Tak nebud'te v křeči

:-D
Autor najrob7410, 03.10.2016
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)ST.

05.10.2016 15:31:54 | Tvořilka Lenka

Pravdivé a pěkné veršování

03.10.2016 16:38:34 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí