zmaru trám

zmaru trám

Anotace: třeba tak

zmaru trám
v provazu hlava

zděná stěna těla

umění žít
v představách smrti být

nuděný dny obyčejnými vzdychám

dlouhá hlava dlabací
s dřeva svedená slepenou horou nenávisti
potřebujeme trochu štěstí

polepený svetr
si čistí dalším lepením

s košem vysypávám i kus neštěstí
a v igelitu další smetí

zmar trámu v provazu

stěna těla zdá se být uměle vytvořena
jen jí projít
jak obyčejnými dny které se nezjevují

v mámení

v hoře nenávisti
visí mé štěstí
Autor radexk, 04.10.2016
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, maliska, kejtyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vitaj späť ;)

04.10.2016 16:40:14 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí