Skok

Skok

Anotace: ...

Skočila som.

Za bielej noci.
Do tmy dňa.

Skočila som.

A vzduch preťalo
moje padajúce telo.

Ticho sa odrážalo
v ozvenách sveta.

Žila som ako ľudstvo,
nie ako človek.

No pádom som objavila
niečo,
čo mi nik
neukázal.

Viem lietať.

Tak utekajte,
lebo tentokrát
budem

rýchlejšia.
Autor Sofia Filein, 14.10.2016
Přečteno 226x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Holis, Amonasr, jitoush, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."skočit"do života ....konečně do svého života je skvělé.....Ji.

14.10.2016 18:09:36 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí