Spomienka na vykúpenie

Spomienka na vykúpenie

Anotace: ...

Prenádherne sme sa
rozišli
 
ako oči škúľavej študentky
bez prostriedkov
na operáciu
 
ako dve hrdličky
s podozrením na vtáčiu chrípku
aj keď jedna vie
že prežije
 
ako nohy slabého koňa
pod náporom oceľového brnenia
so zbabelcom v útrobách
na kĺzkej dlažbe
spáleného námestia
 
 
 
ty si odišla s prázdnymi rukami
trčiacimi zo srdca
 
ja mám všetko to
čo ostalo
 
použitú bolesť
a zbraň
Autor Nervaque, 19.10.2016
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, hanele m., Philogyny1, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice hezké

19.10.2016 12:00:49 | jitka.svobodova

děkuji :)

19.10.2016 12:01:51 | Nervaque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí