-ticho před bouří-

-ticho před bouří-

Anotace: ...

-prší-

nekonečná kružnice

pár červenejch světel

co zapínala se tichem

pár blesků

on mlčel

na silnici 611

on mlčel

v přímý úměře

s její vlhkou kundou

-parchante-


je to holka

nebo vyhazovačka použitejch žvejkaček?

"Dokud to

neudělám tak se

nepohneš, viď?"

V hlavě: - dotkni se ho když řadí pětku-

umíš to se mnou i v hnusný košili

a kostkovanejch kalhotách

i v nymburce i v pocitu mi voníš stejně jako tenkrát

A v kutný hoře

se pro něj naposled upravovala

u starožitnýho zrcadla v baru

nanášela dostatek rtěnky

i pro orální sex bez gumy

a jiný nadstandardní služby za drinčík.


Cigarety venku

Esemesky začínající miláčku

z jinýho

a do jinýho města

od jinýho a

od stejný

-čubko-

-parchante-

se odráží od whiskovky

polyká Anetko


je to v jeho očích ještě holka

nebo stopařka na dlouhý noční výlety

která bude stát tam

kde chce on

a kdy chce on?


pak hraje potichu beat a

ona mu ho profesionálně kouří a

on jí naposled fakt chutná

ksakru

toho chtěl tim tichem dosáhnout?

v jeho hlavě padaj do ústraní obrazy

luxusních hotelů

probdělejch vlhkejch nocí a

vyhrávaj obrazy tankování

na dlouhejch cestách

víno v Moldávii nebo

alespoň někde u Znojma tam

kde cítí morální převahu nad studiem humanistiky

a teorií brechtova dramatu.


morální převaha když

jí potichu říká kurvičko

ona v sobě hledá dech

a přemejšlí

čí bude zejtra

sublimuje někam do

"je mu dvaatřicet

ale

neni

do života

dost dobrej

dost zodpovědnej"

a v tu chvíli

chápe že

teď zrovna stojí na tý správný straně barikády

i když jenom dočasně

než se vycáká

A Gibraltar

naučí věrnosti

i tyhle hladový oči



- ticho -
Autor DonBirell, 20.10.2016
Přečteno 945x
Tipy 31
Poslední tipující: moon.light, gallatea, mkinka, Ziny, Slovanská Julie, maliska, breberkar, knihomolka, dívka s velrybou, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Davno ma nieco takto nezaujalo...

20.10.2021 23:49:58 | gallatea

život... hezky se mi četlo. Zdraví Tě Znojmo. ST. :-)

20.10.2016 04:13:59 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí