Vrazi

Vrazi

Anotace: ....

Na souši plavu si, nevím jak
po vlnách rosé cuveé
má láska je jako vodoznak
a úmysly zas křivé

Topím se v davu těl a lidí
jsem dítě vln i popela
snad mě tvé oči neuvidí
když udělám, co hodná holka nedělá

Kdysi jsem byla nevinná
teď však stojíme tu nazí
tak pokud láska je jako květina
pak my jsme její vrazi...
Autor Annie the wolf, 20.10.2016
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: praetorian, piťura, AngelLia31, enigman, Iva Husárková, Amonasr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí