NEVIM

NEVIM

Anotace: tak vám nevim

Ani nevim jestli chci a jestli tady jsem
Jestli nejsem jinde nebo šel jsem ven
Ani nevim jestli můžu jestli bych to zvlád
Nevim jestli brečet a nebo se smát

U rybnika Na Bambouse roste rákosí
Jak vypadám jak se chovám prej se nenosí
Já se asi už nezměnim já se dobře znám
Ani nevim jestli chci a jestli na to mám

Bum bum srdce dělá mi bum
Nahmatám tep ještě žiju chvála Nebesům
V dál v dál pohled upřenej v dál
Je to dobrý ještě mám sny tak jsem neprohrál!
Autor jondys, 24.10.2016
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky nevim... a bum bum bum mi často dělá i hlava... chápu Tě. :-)

25.10.2016 05:02:39 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí