Dunajová

Dunajová

Anotace: ....

Na brehu Dunaja.
Ponorená
do vody
svojej mysle.

Do vody,
ktorá sa tak
podobá
Dunaju.

Tajomne tichá
mohutná
sila
nekončiaceho
prúdu.

Tmavá, temná
a pritom
priezračne čistá.

Otvorená čomukoľvek.
Odrážajúca svet.

Tečúca
s cieľom,
o ktorom nevie.

Mimo všetkého a všetkých.

Sama.

No nikým nenútená
meniť
smer.
Autor Sofia Filein, 25.10.2016
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí