Človek

Človek

Anotace: ...

Človek
bez nutnosti
kolobehu sveta.
Nutnosti produktivity,
kontroly a pravidiel.

Človek
natoľko slobodný,
že nutnosť sa stáva
otázkou kontrolného bytia,
ktoré nedokáže
a nechce
prijať.

Človek
unikajúci pred svetom,
hľadajúci pravdu,
ktorú považuje za
jedinú hodnú
bytia.
Autor Sofia Filein, 07.11.2016
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí