=Podzimní :-)

=Podzimní :-)

Anotace: ---(°o°)---

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

~~~~~~~~~~
Mlha lehce ráno klesne
na domy,lesy,zahrady
všechny podzimní květy
svou dlaní pohladí...
Pozdraví v trávě kaštany
a také vrabce na chodníku
pak pomalu se rozplyne
s větrem si podá ruku...
--
On si pak trochu foukne
z chodníků listí odklidí
z mraků vykoukne slunce 
a usměje se na lidi...
A jen tak si pro sebe šeptá
mé paprsky už nehřejí
ten podzim trochu chladí
kolem krku dejte šátek
studené ruce vám jiné zahřejí...
--
Vítr ten se s draky honí
jeden drak skončil na stromě
a teď si asi trochu brečí
a volá,hej,vem si mě...
To co padá to nejsou slzy
to se rychle nebe zamračilo
děcka...honem domů
a najednou vám lilo a lilo...
--
Co ten drak na stromě?
No co asi.
Ten tam prý počká
až se vyčasí...

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.11.2016
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Philogyny1, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mlhy, vrabci, kaštany, podzim už je za námi, zima bílou natírá, okenice přívírá...

15.11.2016 10:15:28 | Philogyny1

Jemná lehká poetika :-)!

15.11.2016 07:35:02 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí