Električkový odraz

Električkový odraz

Anotace: ...

Tam.
Pozri sa!
Vidíš ma?

Potichu
v odrážajúcej sa električke.
Unavene sedím,
pozerám von oknom
a rozmýšľam,
či to vlastne ešte stojí
za to.

Odraz mizne
za hranicou budovy.

A ja chcem zmiznúť s ním.
Autor Sofia Filein, 17.11.2016
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Fany, Jin&Jang, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu tajemná, zádumčivá, vnímám v podtextu děj...
Milá Sofie, ale hlavně nikam nezmizni pryč, chyběla bys mi!
Pěkný podvečer :-)

17.11.2016 16:43:53 | Helen Zaurak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí