Medzi riadkami

Medzi riadkami

Anotace: Medzi riadkami na poli a vráskami vrčí pes

 

Medzi riadkami na poli a vráskami

vrčí pes

vrčí vždy, keď si zúfa, že už nie je mladá

Keď sa pichne do prsta

tri kvapky krvi spadnú na zem

zašteká, že život nie je rozprávka

Namočí si prst do fľaše s medom

vie, že vrčí, ale nepočuje ho

na chvíľu sa stratí v jantáru

Autor Olex, 19.11.2016
Přečteno 407x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mi někdy říkaj že jsem jantar...

01.02.2017 14:21:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí