Valentýnka

Valentýnka

Anotace: nedovedu mu odpustit, že mě tak zavrhuje...

Míjím vytrínu s čokoládovými srdíčky
vábících svatého Valentýna.
Zatoulám se v myšlenkách…
Vždyť každá láska je tak jiná…

Přáníček se slůvky „Miluji Tě napořád“,
ale žádné s Textem:
„dcerko, promiň, Mám Tě rád“

Tolika růží s krásným vázáním,
vizitky s noblesným vyznáním.
Červených mašlí, srdcí s věnováním…
Hlavu svou s ukrytýma slzama v očích skláním…

Kdybys mi poslal Valentýnku,
než se to pouto mezi námi dočista ztratí,
možná bysme k sobě našli někdy cestu, tati…
Autor milenium, 13.02.2007
Přečteno 394x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To jsi tak sama? Nemusíš.

14.05.2007 19:44:00 | jehlaspichlas

Má to..v sobě sílu... (X.x)

13.02.2007 18:51:00 | BlackTangerine

Ano, je nádherná, ale také velmi smutná.Preju hodně štěstí...

13.02.2007 16:05:00 | Angel111

jéjda...slza mi ukápla...:-(
krásné.dokonalé.

13.02.2007 16:02:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí