Lano

Lano

Anotace: ...

Nejsem ti dost užitečná

vím,jednou oceníš

myslíš,že jsi věčná

jen prázdnoty se nenajíš

Podívej,hážou ti lano

tak zachyť se ho včas

než zapomenou tvoje jméno

než vyprší ti čas

Autor Anna Podi, 30.11.2016
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí