Přání

Přání

Anotace: ....

přála jsem si tolik...

jen zlomeček mě učinil šťastnou

nepřála jsem si utrpení...

jen ždibec mě obohatil

Tys při mě byl...

prosím,mohu mít ještě jedno přání?

buď při mě,až slzy rozmrznou

Autor Anna Podi, 20.01.2017
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí