Už je to skoro rok

Už je to skoro rok

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=tc93bcsh1mE

Po pěti letech

během jednoho měsíce

nastal poločas rozpadu

slunce už nevychází

ani na východu

je zapadlé

jako myšlenky v nás

a vina ve mně…

 

…co se nikdy nepromine

 

Zátiší netvoří obláčky

jen prázdné flašky od vína

a kruhy pod očima

strašné tři měsíce

beze spánku

bez hlazení po zádech

chtělo to odvahu

a velký nádech…

 

…říct tu větu

 

Druhá zrada

to už nešlo slepit

byla jsi statečná

měla jsi mi jednu vlepit

jsou misky vah

každý tehdá musel jít sám

nastal rozkol našich

životních drah…

 

…mým cejchem je být vrah

 

Už žádné sledování

mléčných drah a Perseidů

samotná jak myslivec

v zimě na posedu

milovala jsi neposedu

nečekal jsem, že to svedu

být tak krutý, jak lev na lovu

jsi teď samotná…

 

…jak sněženka v záhonu

 

Prosím, už se netrap

ještě potká tě plno útrap

hlavu vzhůru dej

prosím, už se netrap

radši na mě zapomeň

stejně jsem pohřben

prosím, už se netrap

snaž se naplno žít…

 

…odpusť mi všechny ty lži

Autor JohnyD., 21.01.2017
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Fany, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

22.01.2017 06:34:45 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí