A máma je taky jen člověk

A máma je taky jen člověk

Anotace: Anotace je jednoduchá, ..mám prostě její ruce

Když se kouknu na svý ruce

Vidím ruce svý matky

stejný nehty, stejně krátký prsty

stejná je i hebká laskavost co z nich plyne

stejná prudkost i hněv

 

Budu taky taková jako moje máma,

když mám stejný ruce?

 

Všechny ruce umí hladit

ublížit

 

takže asi jo

budu jako moje máma

páč

ruce za to nemůžou

žádná máma není jen dobrá nebo špatná

je to jenom

máma

 a máma je taky jen člověk

 

 

 

 

Autor drew, 22.01.2017
Přečteno 278x
Tipy 11
Poslední tipující: CoT, Fany, její alter ego, Amonasr, Iva Husárková, básněnka, Cappp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné zamyšlení :-)!

24.01.2017 05:49:47 | Fany

I dcera je jenom člověk...

23.01.2017 06:50:06 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí