Touha po neznámém

Touha po neznámém

Anotace: a co si myslíte o lži vy?

Umírám, ze vnitř. 

Přeju si, aby všechno bylo pryč,

aby láska, kterou ti mé srdce dává,

vynahradila zlostí protékající láva.

 

Palí tě to úplně stejně jako mě.

Začne. 

Bolest, která se povalí,

trefí tě.

Konečně pocítíš, jak bylo mě.

 

Toužila jsem jen po objetí a upřímné lásce,

vše, ale bylo v jedné, velké, falešné masce.

Já byla nevidomá, té lži přítomna. 

Ty strůjce mé pravdy,

proč jsi mi neřekl, jak to bylo doopravdy? 


Autor 3ng1, 27.01.2017
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižně napsané

27.01.2017 19:43:06 | jondys

Moc děkuju, ale neskutečně to bolí..

27.01.2017 21:00:32 | 3ng1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí