Zimní sklizeň

Zimní sklizeň

Anotace: (ze šuplíku)

 

Všechna pohlazení smetl z tváří žiletkou

z hrudních košů padají klubíčka vlasů pro koťata

pro jistotu se ti zatnu hluboko do masa abys neutekl

nikdy se to nestalo

 

zaplacení muži s velkými plícemi za branou ráje dýchají na jablka

podporují je v přesvědčení

- radši padnout než prosit –

 

nechat na těle modřiny ve tvaru klíčů

 

 

a tvé ruce

jsou zámek. 

Autor Elisa K., 29.01.2017
Přečteno 327x
Tipy 12
Poslední tipující: Aingealag, enigman, jitoush, Kett, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí