Představy, v mozku všelijaké postavy

Představy, v mozku všelijaké postavy

Anotace: ....

Někdy koukám z okna a jen tak vymýšlím, 

obrazy, které mě vyplní.

své učely to naplní. 

Falešné představy, kde ublížit ti, zamýšlím. 

 

Tvá chyba to není,

jen je můj život  nepochopené abstraktní umění.

Autor 3ng1, 30.01.2017
Přečteno 210x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, jitka.svobodova, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí