Čekání na konec

Čekání na konec

Anotace: Konec je jen novým začátkem...

Sbírka: Mišákovi povídky a Bedrunčiny básničky

Stojím tady na kraji propasti,
sám, zlomený a v bolestné křeči.
Do dáli se dívám a nevěřím,
že tě jen odcházet stále vidím.

Chtěl jsem být s tebou,
na věčnost celou.
Jenže zvolila sis cestu jinou...
Doufám, že budeš alespoň šťastnou.

Udělám malý krok dopředu,
lehce přitom zakolísám,
pod své nohy dolů pohlédnu
a v duchu si přitom říkám:
"Proč se nechceš vrátit?
Proč nechceš se mnou být?"

Zpátky se neohlídnu,
půjdu stále jen vpřed.
Třeba chytneš mou ruku,
se mnou budeš již teď...

Konec je prý novým začátkem,
tak si na něj klidně počkám.
To samé udělám se skokem,
snad se tě skutečně dočkám...

Autor Mišák Bedrunka, 01.02.2017
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, AngelLia31
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí