Politici

Politici

Anotace: Realita všedního dne

 

Nemají ve zvyku se kát,

učit se to jistě nehodlají.

„Paměť selhává,“ znají citovat,

mistrně obsah své mysli tají.

 

Dobře jde jim klam a lhaní,

vyhýbat se právu dobře znají,

z úklidu, jde jim peněz praní,

spravedlnost většinou nepoznají.

 

Chytří oni dozajista jsou,

vždy to ale neznamená moudrý,

pýchou se jim prsa dmou,

pro lid to není vůbec dobrý.

 

Hlas lidu by měli poslouchat,

jenomže mnohý politik,

do kapes svých jde cpát,

a chová se jako loupežník.

 

Zákony tvoří k obrazu svému,

aby nepostihnutelný byl,

připraven pro kdejakého ničemu,

nejeden trestanec to již ocenil.

 

Vrazi a násilníci jsou pod ochranou,

poctivý vždy za to platí,

jedno je pod jakou stranou,

právu se žíly nezkrátí.

 

justice

                                                       

Autor banan, 03.02.2017
Přečteno 214x
Tipy 7
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Franto ty si koleduješ :-) Pravda se nenosí :-)

03.02.2017 05:59:51 | klaun

Co naděláš. :-)

03.02.2017 08:35:25 | banan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí