Věž

Věž

Anotace: Stále hledáme odvahu a vnitřní sílu, díky čemuž jsme pokornější a život nám připadá vzácnější.

Když se svět bortí
a Ty stojíš pod věží,
kterou jsi chtěl dobýt,
čekáš, který kus Tě položí,
ale život v Tobě stále tepe,
neboť padající kusy se mění v nádherné draky s roztaženými křídly,
kteří Tě jakoby popadnou a povznesou výš,
i když v sobě stále nosíš ten tísnivý pocit,
že na Tebe dopadne ohromný kus temné věže,
který jsi chtěl pobít,
pak přichází úcta i něco, co je temné a zázračné zároveň... .
Autor XaYa, 03.02.2017
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí