MOŽNÁ

MOŽNÁ

Anotace: ......

Vkrádám se do zákulisí tvého vědomí
opatrně polehoučku
zrcadlím se ve tvých jaderných očích
jen tak
aby tě to nebolelo
vtékám
a nikdo se nedozví
že ten krůček po krůčku
v cit se úročí
jen tak
má Chiméro

vkládám se do šuplíku tvé duše
možná to ucítíš
a možná mě ztratíš
jako vrah svědomí
v poločase rozpadu
budu jen třpyt,odraz z tvé kůže
možná mě uvidíš
a možná zatratíš
jako když mráz ochromí
nádhernou,voňavou,rajskou zahradu

Možn...........................................á.
Autor ZILA78, 11.02.2017
Přečteno 282x
Tipy 18
Poslední tipující: Dreamy, bogen, jitoush, Iva Husárková, Amonasr, Cappp, Frr, Jin&Jang, Luky-33, Kubíno, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=Ac2-OpFffcM

;)

11.03.2017 12:21:10 | Jin&Jang

....líbí....Ji.

12.02.2017 20:31:58 | jitoush

Vkrádat se do zákulisí vědomí hm...to mě zaujalo ;)

11.02.2017 17:26:21 | xoxoxo

díky

11.02.2017 17:27:00 | ZILA78

Moc pěkná.., by měla umět zneužívat - přesně takhle ;)

11.02.2017 15:30:14 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí