SVĚDOMÍ

SVĚDOMÍ

Anotace: .....

Noc požírá rohy domů
lampy jako majáky
stráží chodníky
jen osiřelé stíny
krčí se v záhybech chraplavé ulice
pohřebiště kondomů
připomíná padlé vojáky
a noviny rozházené dělníky
jsou jako něha milenčiny vagíny

když vracíš se domů
za ženou
unavený tajemstvím
a na schodech
přepadne mě svědomí......výčitky
kolik bylo těch rumů
že s jinou zkamením
na všech převodech

…...........to palčivé svědomí.....výčitky

možná květiny
ne
to by bylo divný
nikdy je nenosím
když se nad ránem
domů potácím.
Autor ZILA78, 13.02.2017
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Poetik, Amonasr, Iva Husárková, Cappp, Jin&Jang, Kett, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí