TĚLO

TĚLO

Anotace: .....

Tělo v trávě zahozené
žádný křik žádná bolest
jen vítr ho falešně hýčká
rty povadlé a namodralé
skleněný prázdný pohled
mrtvá víčka

najednou
ho ten vítr zvedne
a unáší
jako chmýří topolu
hadrovou panenku
dřevěnou marionetu
co visí v divadle za oponou
a čeká
až jí vysvobodí teplé ruce herce
co dají jí osobnost


tělo v trávě pohozené
není v něm radost
není v něm duše


jen němá tvář
kosti
maso
snad úsměv

….........ne

to jen ten vítr sarkasticky
vdechuje mu pod kůži................ŽIVOT...
Autor ZILA78, 15.02.2017
Přečteno 238x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, Nikita44, Iva Husárková, bogen, Kett, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skutečně, vloupání?

20.02.2017 20:40:45 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí