ZNOVUZROZENÍ

ZNOVUZROZENÍ

Anotace: .....

Jsi

zlo

chlad

nenávist

taková obrovská propast
mezi snem a realitou
jedová náplast
na rtech s pachutí zemitou

ale
už pro tebe jdou
a nic je nezastaví
jsi kořist
štvaná zvěř
co padá tmou
jako podlomený zdravý
v rukou šarlatánů
budeš prosit
plakat
to mi věř!!!

tak už tě konečně mají
nalijí do tebe

lásku

emoce

city

a lidskost

vše to krásné
ti dají

sejmou
i to nejhorší
tvou přetvářku

a na spět
do nebe
odlétají.
Autor ZILA78, 20.02.2017
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: Cappp, Amonasr, Iva Husárková, Fany, Nikita44, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny změny jsou citelný.., špatný i dobrý ;)

20.02.2017 20:15:35 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí