Nech oči zavřené

Nech oči zavřené

Anotace: I štěně umí vrnět

 
Zavrníš, lehce se protáhneš.
 
Tak moc se chci na Tebe dívat,
 Celou věčnost Tvé tělo líbat.
Dotknout se 
sametovou kůži prsty hladí
Tvé tělo s tím mým, příjemně ladí.
 
Jsi sladká, s příchutí vanilky.
Můžu Tě ochutnat?
 
Nemusíš se bát, u mě jsi v bezpečí.
Ach tak, chvěješ se rozkoší.
Roztomilá 
den za dnem, sleduji Tě když spíš
Vím že to víš, přesto se vůbec nezlobíš.
 
Jsi stvořená pro mně
 
Zbožňuji Tě, to je více než jisté. 
Tvé srdce, tak velké a čisté
 Hlasitě a silně
 Bije v rytmu toho mého
Pochop, mé srdce vynechává, bez toho Tvého.
 
Autor Eliášek, 22.02.2017
Přečteno 494x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

útlocitná a plná Lásky:-)

24.02.2017 13:09:01 | Tvořilka Lenka

Krásný máte čas...láska vstoupila mezi vás..

22.02.2017 09:58:43 | JSJ

:)

22.02.2017 22:27:56 | Eliášek

Zamilovaná :-) Hezky něžná a konec se opravdu povedl :-)

22.02.2017 08:04:01 | maková dívka

Velmi děkuji

22.02.2017 09:16:59 | Eliášek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí