MÁLO KDO

MÁLO KDO

Anotace: .....

V alejích kvetou vzpomínky
a krvavé máky
se chvějí ve větru
jako tvoje smyslné rty

víš

hvězdy jsou náruče maminky
když zahání bubáky
i láska schovaná v centimetru
má obrovskou sílu.........a ty

víš

že hospoda s panáky
a vtíravá hudba
tě neuspokojí

už jsi prostě daleko..........a

víš

že trávit čas z hlupáky
kde stropem propadává nuda
a tvá duše prorůstá němou sekvojí

už jsi prostě daleko..........a

víš


…..................málo kdo to ustojí.
Autor ZILA78, 23.02.2017
Přečteno 299x
Tipy 22
Poslední tipující: Cappp, AndreaM, Jort, Iva Husárková, Amonasr, kamínek, Dreamy, Kett, Frr, LV, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když to neustojím spadnu.
A co?
Pořát mám sílu na to se zvednuot!

01.03.2017 22:35:31 | Cappp

...sem tam někdo jo...

24.02.2017 13:00:50 | Jort

Moc pěkný! :-)

24.02.2017 07:29:41 | maková dívka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí