JEDINEČNÉ

JEDINEČNÉ

Anotace: .....

Nalámu své srdce
jako Kristus chleba
a část ti dám
aby zaplnilo
prázdný prostor
v tom tvém
naberu ho jako vodu v řece
než vyprší mu spotřeba
a část ti dám
aby znovu bušilo
tak mi to prosím dovol
položit na hruď můj šém

cítíš ten ohlušující tlukot
to spojení dvou srdcí
jako vídeňská filharmonie
v bájných mýtických zahradách
cítíš vibrace ten vodopádů hukot
to samota se vytrácí
jen klid a neskonalá harmonie
v žlutooranžových náladách

až to bere dech
a láska nemajíc břeh
vlévá se do našeho
už společného

jediného

dokonalého

jedinečného

.......................SRDCE
Autor ZILA78, 02.03.2017
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: Frr, básněnka, Iva Husárková, Fany, bogen, Amonasr, Kett, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-), láskyplné srdce :-)!ST

03.03.2017 05:45:18 | Fany

Pěkně'S Ty...

02.03.2017 18:19:33 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí