vem Tě lásko, vem Tě ...

vem Tě lásko, vem Tě ...

Anotace: snad neva vypůjčený název ... nebo jeho kousek ...

tu poslední vteřinu protahuji
abych mohl sledovat sníh
co míchá piliny s medem

žádné slovo dobré není
když obouvám se do psaní
a snídám odmítání

nebudu ti lhát
to se letos nenosí,
prostě jen... jinde jsi

tak to v našem světě chodí
lidi spolu nezávodí
jen žijou

život, který neopijou
rumem, ani rohlíkem

prostě lásko, čert Tě vem ...

Autor Marcone, 06.03.2017
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, hanele m., Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vem! ... a zas vrať (pro ty piliny s medem:) Líbí líbí

08.03.2017 07:18:29 | Ragnell

Rohlíkem nikoli.
Rumem ano.
Ale jen na chvíli...
A zas přijde ráno.

07.03.2017 15:13:22 | Cappp

Dost silný..

06.03.2017 19:39:48 | Jin&Jang

thanx Ti ...

06.03.2017 19:41:16 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí