Unalaska

Unalaska

Anotace: západní Aleuty

Mikrovlnní radiomaják v DUT stroj řídí
velmi přesné přiblížení skýtá VOR
mé ufo k runwayi bokem vstříc se řítí
okraj kolem disku jiskří zlu na vzdor


proč pilot akrobat talíř sbrousil z hran?
takhle přistát saucer nikdo neviděl
od Unalaska Bay až do Dutch Harbour bran
- to, co dělá po svým ufon bez křídel

zůstala tam od brzd rýha v betonu
rovná jako šňůra, hloubkou metr snad
letuška nevyhlíží ven v předklonu
z dvířek, žádnou uvnitř nemám akorát
Autor Petbab, 10.03.2017
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky bych chtěl umět přistávat...

15.03.2017 13:34:31 | enigman

hned z boku je tady u rozjezdové dráhy vertikální skalní stěna..

17.03.2017 08:42:27 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí