PODZIM

PODZIM

Anotace: .....

Stromy shazují červenožluté peří
do vlhkých zablácených zrcadel
a vody unavené pláčem
vylévají své břehy
jako máma vaničku
když do koupe své voňavé dítko
a to ….......mámě věří
hledíc dychtivě do kukadel
když po vláscích kartáčem
něžně hladí až v srdci tají sněhy
a do tváří růžičku
malé smítko

co v něm uvízl monumentální dětský svět

kapičky podzimu
prosakují kabátem
jako čuránky do plenek
neboj máma tě přebalí
máš milující rodinu
a pro ně jsi safírem,diamantem
uvnitř i navenek


podzime …..........................konečně tě uspaly.
Autor ZILA78, 16.03.2017
Přečteno 224x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, jitka.svobodova, Amonasr, Cappp, Iva Husárková, Kett, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí