CIRKUS

CIRKUS

Anotace: .....

Stýská se ti blázne
v šapitó je nabito
funebrák opřel kosu o zábradlí
a houpe nohama

principál zahodil cigaretu
mezi provazy
mrzutý klaun
maluje si směšný ksicht

vzduch po hovnech sládne
za maringotkou nablito
mužík bičem tygra poškádlí
zubatá reklama

podivný zápach od bidetů
mezi diváky se plazí
divočina asi faun
poslední hit

párek provazochodců
padá do pilin
hudba přehluší
zívání přežraného lva

lavice bez opěradel
záda se ozývají
poníci běhají do kola
jako vyřezaní na kolotoči

houf místních domorodců
a to jsi vsadím
do toho buší
když schovala je tma

v tom barevný kazatel
úsměvy se rozdávají
přijďte zas a znova
šou nikdy nekončí.
Autor ZILA78, 21.03.2017
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí