Kiska Volcano

Kiska Volcano

Anotace: Aleuty

Dva roky prázdnin chci prožít jen tady
psát na černých plážích
ostrova Kiska, komu není rady
tomu cílů snazších

není shůry dáno, zvěčnit do písku
poezii vlahou
první vlna sklidí pěnu z potisku
s rádoby námahou

Qisxan Kamgii nevnímá to valně
vyfoukne naivně
obláček s andílky, hry rychlopalné
jak dítě na klíně

konejší, nechá pum na jindy, příště
vodrecituje rým
snad za dva roky jednou to jeviště
rozsvítí.. nemoudrým)
Autor Petbab, 23.03.2017
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí