Vsevidof Volcano

Vsevidof Volcano

Anotace: Aleuty

Všechna má adventures maj stejný říz
ze dvou stop od lyží lze vyčíst směr
pohybu nanejvýš, sám sobě -zmiz!
rozkázat neumím do černých děr

digital pohodlí, mým očím v sloup
Ohnivý Kruh skýtá únik z těch pout
záludnosti her lze přijít na kloub
jinde, u jiných děr, sprchový kout

potu na Vsevidof Volcano mít
předzvěstí ve stylu freeride je z něj
sjezd málem jednou za život, pak jít
odtud.. jdu podruhé, děj se co děj
Autor Petbab, 28.03.2017
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí