u obchodu

u obchodu

Anotace: březen 2017

 

                                                         posloucháš Cockera

                                                         smutný blues černých kocourů

                                                         nad ránem ve stromech chodíš

                                                         proč déšť zatéká za oči

                                                         už přece dlouho nepršelo

                                                         a možná zas padá sníh

 

 

Sedával na podezdívce plotku u Hrušky

každý den

dvě berle   láhev piva       ručně balený cigarety

kdysi byl zahradník a

zastávky u obchodu začaly nabírat 

dlouhé odpolední stíny

mával už zdálky berlí a obřadně balil do hedvábného papíru

všechny ty kytky mezi námi

 

Poprvé potichu přiznáš,

(i mezi lidmi jsme sami, někdy,)

měla jsi ho ráda.

 

 

Autor Philogyny1, 28.03.2017
Přečteno 235x
Tipy 19
Poslední tipující: Cappp, Květka Š., Jort, jitoush, zdenka, Luky-33, Amonasr, jitka.svobodova, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí