Jizvy

Jizvy

Anotace: Velké, či malé. Hluboké a mělké... V melodii básně mi něco nesedí, ale nemůžu přijít na to, proč. Třeba mi to odhalí někdo z vás...

Na těle mém
je spousta jizev.
Občas mne potrefí
výpady osudu.
Pomníky roztodivných výzev,
blbostí náhlých,
přeludů...

Tahle je od pily,
hluboká a velká.
tato mi zůstala
po oleji žhavém
zde jsem byl opilý,
tu způsobila sklenka
-pět stehů na lýtku
jinak zdravém...

V jizvách
jsou ukryty vzpomínky,
kreslené narudlou tuší.
Nejhorší jizvy
mám bez výjmky,
hluboko uvnitř
-v duši...
Autor kruppe, 15.02.2007
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: agnes...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapomeň na melodii, rytmem je tep srdce ;-)) Fine,fine...

18.02.2007 11:45:00 | EsmE

... máš tam drobný překlep u výjimky ale jinak mi seděla pěkně...

15.02.2007 18:09:00 | Ayla

Dobrý. Nápadivá, životně pravdivá. S pointou.

15.02.2007 17:40:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí