daruji

daruji

Anotace: T.H.

Zabrnkal něco od Nirvány

 

slova jako struny

prsty rukou klidných

 

odpoledne v minulosti

 

stud z toho že nejsem vlídnější

ticho se mění na čísla

má kořist už mě dávno sežrala

 

 

a ty zůstáváš protože zatím

nespěcháš

není to peříčko žít život

za sebe

...

ale...dá se to

dá se to unést

 

Autor Avola, 04.04.2017
Přečteno 243x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, cyberwamp, jitoush, Jort, Cappp, odnikud, Luky-33, Nikita44, Iva Husárková, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí