=Vlčí mák a tak

=Vlčí mák a tak

Anotace: *~~~ ~~~*

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

~Sukně z vlčích máků~
~~~~~~~~
Oblékne si sukni
červenou,červenou,červenou
z vlčích máků včera
spíchnutou,spíchnutou,spíchnutou
k ní má bílou blůzku
z kopretin,z kopretin,z kopretin
v kole se s ní zatočí
to já vím,to já vím,to já vím.

Potom ji dá sladkou
hubičku,hubičku,hubičku
ona se červená
na líčku,na líčku,na líčku
do ouška mu jen tak
zašeptá,zašeptá,zašeptá
ty jsi ten můj milý
já jsem tvá,já jsem tvá,já jsem tvá.

*

A řekli si ano
v kostele,v kostele,v kostele
doma mu postýlku
ustele,ustele,ustele
dnes uvaří oběd
sváteční,sváteční,sváteční
a než by řekla švec
všechno sní,všechno sní,všechno sní.

Šťastně spolu žili
do sta let,do sta let,do sta let
v knihách budou o nich
vyprávět,vyprávět,vyprávět
já už taky nevím
co dál psát,co dál psát,co dál psát
a vy si můžete
zazpívat,zazpívat,zazpívat.

***

Lalalala lala,lalali,lalali
děkuji že jste si
zpívali,zpívali,zpívali

~~~~~~~~~

----------------------

Autor Květka Š., 06.04.2017
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já se kdysi vdávala na apríla v kostele a nedopadlo to, podruhé jen dva svědci a nic...

07.04.2017 16:04:05 | Philogyny1

Překrásné, Květko!!! ST. :-))

07.04.2017 14:02:02 | Iva Husárková

Moc děkuji Ivuš,jsi milá... :-)

07.04.2017 20:33:13 | Květka Š.

Roztančila jsi vlčí máky... viděla jsem červené lány jak se vlní a zpívají, připadala jsem si jako na Brodwayi... fantastický zážitek, děkuji za něj. OOO***)))

08.04.2017 05:40:58 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí