Sluneční

Sluneční

Anotace: halo?

Komunikovali, že musím jít
nemám flek v systému, jsem vinen tím
že jsem se ohlédl za sebe blít
to mám za to, že se nahý nerdím

procházet oblohou v sluneční den
červeň až k večeru nahodím, stud
nejsem král-slunce a přece jsem ten
jenž zvrací s plazmatem z nebe do dud

sluneční vítr, proud částic a kvant
v chemtrails mi píšou ať k čertu jdu s tím
neumím číst, je mi nyx kolik srand
pozemští tmáři řvou, já nemám stín

komunikují, že do černých děr
pošlou mě s nahotou, obléct se v čerň
nemám to za pár, jak tolik má terr
prý stíním Slunce II.. Fiat lux, amen!
Autor Petbab, 10.04.2017
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí