bílá holubička

bílá holubička

Anotace: ..."warte nur badle ruhest du auch." - Goethe

letěla, letěla bílá holubička

dunění vlaku, koleje v křídlech

přinesla hromy

až k mému srdci

 

padala, padala bílá holubička

kol skřípění krylo neodvratně

klíčící macešku

neboj, malá, spíš

 

usnula, usnula bílá holubička

není už nikdo, kdo by měl strach

přetnout tu tětivu jejího těla

neznámé zsinalé trosky

obcují s ní zjara

Autor bezprizorně, 10.04.2017
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí